Apparaten en accessoires
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
6 porties
Ingrediënten
-
150 - 200 g zwarte kool, in stukken (3 cm), bladstelen en grote nerven verwijderdboerenkool in stukken (3 cm), bladstelen en grote nerven verwijderd150 - 200 g
-
komkommer in plakjes (2 mm)300 g
-
gepelde walnoten45 g
-
sesamzaad25 g
-
granaatappelpitten50 g
-
gedroogde gojibessen30 g
-
vers geperst sinaasappelsap60 g
-
vers geperst citroensap60 g
-
tahin40 g
-
honing15 g
-
walnotenolie40 g
-
water1240 g
-
zout1 tl
-
½ tl gemalen zwarte pepergemalen witte peper½ tl
-
quinoa250 g
-
eieren4
-
grote witte bonen, uit blik uitgelekt240 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
475.7 mg
Eiwitten
18.1 g
Calorieën
1974.6 kJ /
472 kcal
Vetten
23 g
Vezels
8.5 g
Verzadigd vet
3.1 g
Koolhydraten
51.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Boost uw immuniteit
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Ravioli Soep met Rundsvlees
Geen beoordelingen
Salade van boerenkool en rode kool
Geen beoordelingen
Champignon en spinazie lasagne
Geen beoordelingen
Paksoi en ham rijst
40min
Vegetarische bruine rijst
40min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2u. 15min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1u. 15min
Zoetzure tempé
50min
Hartige taart met savooiekool
1u. 30min
Linzensoep met spinazie
50min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3u. 15min
Rijst met groentemix
55min